Պատրաստեք բրինձը բանջարեղենով եվ հավով հետևյալ բաղադրատոմսով
ԲՐԻՆՁԸ ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ԵՎ ՀԱՎՈՎ Արևելյան Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ԲՐԻՆՁԸ ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ԵՎ ՀԱՎՈՎ Արևելյան Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Տապակի մեջ բարձր կրակի վրա տաքացնել 1 ճ.գ. բուսայուղը, լցնել հարած ձվերը և ձվածեղ պատրաստել: Սառելուց հետո կտրտել, դնել մի կողմ: Սոյայի սոուսը, շաքարավազը և ձիթայուղը խառնել: 2 բ. բրինձը լվանալ և 3 բ. ջրով եփել (չմոռանալ նաև աղը)` սկզբում միջին, այնուհետև` մանր կրակի վրա: Տաքացնել բուսայուղը տապակի մեջ, ավելացնել սոխը, սխտորը, թողնել 3 ր., այնուհետև լցնել եփած կտրտած հավի միսը, գազարը, նեխուրը, կարմիր պղպեղր և եփել 5 ր.: Խառնել բրինձը, ոլոռը, եգպտացորենը, ավելացնել սոյայի խառնուրդը և դնել մանր կրակի վրա: Վերջում լցնել ձվածեղը և կանաչ սոխը: Մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info