Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բրինձը բանջարեղենով եվ հավով

Տապակի մեջ բարձր կրակի վրա տաքացնել 1 ճ.գ. բուսայուղը, լցնել հարած ձվերը և ձվածեղ պատրաստել: Սառելուց հետո կտրտել, դնել մի կողմ: Սոյայի սոուսը, շաքարավազը և ձիթայուղը խառնել: 2 բ. բրինձը լվանալ և 3 բ. ջրով եփել (չմոռանալ նաև աղը)` սկզբում միջին, այնուհետև` մանր կրակի վրա: Տաքացնել բուսայուղը տապակի մեջ, ավելացնել սոխը, սխտորը, թողնել 3 ր., այնուհետև լցնել եփած կտրտած հավի միսը, գազարը, նեխուրը, կարմիր պղպեղր և եփել 5 ր.: Խառնել բրինձը, ոլոռը, եգպտացորենը, ավելացնել սոյայի խառնուրդը և դնել մանր կրակի վրա: Վերջում լցնել ձվածեղը և կանաչ սոխը: Մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բրինձը բանջարեղենով եվ հավով

ձեթ ձեթ 80 գրամ

ձու ձու 4 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 2 թեյի գդալ

սոյայի սոուս սոյայի սոուս 60 գրամ

ձեթ ձեթ 1 թեյի գդալ

սոխ սոխ 1 հատ

գազար գազար 2 հատ

նեխուր նեխուր 1 ցողուն

կարմիր պղպեղ կարմիր պղպեղ 1 հատ

կանաչ ոլոռ կանաչ ոլոռ 100 գրամ

պահածոյացված եգիպտացորեն պահածոյացված եգիպտացորեն 150 գրամ

հավի միս հավի միս 200 գրամ

բրինձ բրինձ 150 գրամ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

կանաչ սոխ կանաչ սոխ 0.5 փունջ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1430դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 493 կկալ