Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել րիզոտտո միլանյան

Հաստ հատակով սոտեյնիկի մեջ լցնել բրինձը, մեկ-երկու րոպե տաքացնել: Ավելացնել ձիթապտղի յուղը և մոտ մեկ րոպե տապակել: Շաֆրանը խառնել փոքր քանակի հեղուկին: Բրնձի վրա լցնել այնքան արգանակ, որ հազիվ ծածկի այն, խառնել: Երբ արգանակը ներծծվի բրնձի մեջ, նորից ավելացնել, խառնել: Այդպես եփել մոտ քսան րոպե: Ավելացնել շաֆրանը, խառնել: Ավելացնել քերած պանիրը, խառնել: Մատուցելիս զարդարել ռեհանի տերևներով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք րիզոտտո միլանյան

բրինձ բրինձ 200 գրամ

շաֆրան շաֆրան 1 պտղունց

ձեթ ձեթ 2 ճաշի գդալ

հավի արգանակի հավի արգանակի

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 340դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 65 կկալ