Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել խոզի միսը ֆրանսիական ձեվով

Միսը 1 սմ հաստությամբ կտրտել, ծեծել, համեմել աղով և պղպեղով։ Սոխը և լոլիկը կլոր-կլոր կտրտել։ Միսը շարել ջեռոցի տապակի մեջ, վրան մայոնեզ քսել, վրան դնել սոխը, լոլիկը և լցնել քերիչով անցկացրած պանիրը։ Որպեսզի միսը չոր չստացվի, տապակի մեջ մի փոքր ջուր կամ արգանակ լցնել և դնել ջեռոցը։


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խոզի միսը ֆրանսիական ձեվով

խոզի միս խոզի միս 500 գրամ

սոխ սոխ 2 գլուխ

լոլիկ լոլիկ 2 հատ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

մայոնեզ մայոնեզ 50 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2080դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 142 կկալ