Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել խոզի միս տանձով և ուրցով

Միսը լվանալ, չորացնել, հաստ շերտերով կտրել ոչ մինչև վերջ: Աղ, պղպեղներ քսել, ուրցը մատներով տրորել, տարածել մսի վրա: Միսը դնել խորը ամանի մեջ, վրան գինի լցնել և թողնել մեկ ժամ: Տանձը հաստ շերտատել: Երբ միսը մարինացվի, հանել, կտրվածքների արանքում տանձի շերտեր դնել: Միսը կապել, եփել 200 աստիճանում մեկ ժամ: Քաղցր չիլի սոուսը և քացախը խառնել, ավելացնել քարին: Միսը հանել ջեռոցից, թիթեղը բացել, մսին քսել սոուսը, տանձերին նույնպես սոուս քսել: Դնել ջեռոցի մեջ 30-40 րոպե, երբեմն առաջացած հյութը լցնել մսի վրա: Կարմրեցնել, մատուցելուց առաջ կտրատել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խոզի միս տանձով և ուրցով

խոզի միս խոզի միս 1.5 կգ

կարմիր գինի կարմիր գինի 100 մլ

ուրց ուրց 1 թեյի գդալ

տանձ տանձ 2 հատ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

սոուս սոուս 2 ճաշի գդալ

քացախ քացախ 1 թեյի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3690դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 172 կկալ