Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել խոզի միս նարնջի հյութի մեջ

Սխտորը մանր կտրատել: Խոզի փափկամսի ամբողջական կտորի վրա երկու կողմից աղի և պղպեղների խառնուրդ քսել: Սխտորն ու բուսայուղը խառնել, քսել մսին, թողնել մեկ-երկու ժամ: Միստ երկու կողմից թեթևակի տապակել բուսայուղով: Մսի կտորը դնել տապակի մեջ: Ավելացնել նարնջի հյութը, գինին, կանաչին, փակել, դնել ջեռոցի մեջ 50-60 րոպե: Երբ միսը պատրաստ լինի, հանել, կտրատել: Մատուցել բանջարեղենի աղցանի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խոզի միս նարնջի հյութի մեջ

խոզի միս խոզի միս 400 գրամ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

ձեթ ձեթ 2 ճաշի գդալ

ծիտրոն ծիտրոն

մաղադանոս մաղադանոս

աղ աղ

կարմիր աղացած պղպեղ կարմիր աղացած պղպեղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

նարնջի հյութ նարնջի հյութ 0.5 թեյի բաժակ

սպիտակ գինի սպիտակ գինի 0.5 թեյի բաժակ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1420դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 60 կկալ