Բաղադրատոմս
ԽՈԶԻ ՄԻՍ ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ՁԵՎՈՎ
Պատրաստեք խոզի միս ֆրանսիական ձեվով հետևյալ բաղադրատոմսով
ԽՈԶԻ ՄԻՍ ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ՁԵՎՈՎ Ֆրանսիական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել խոզի միս ֆրանսիական ձեվով
Խոզի միսը ծեծել, աղ ու պղպեղ ցանել վրան: Սոխը մանրացնել: Ամեն մսի կտորի վրա սոխ լցնել: Վրան լցնել մանրացրած սունկը, սունկի վրա` մանր քերած պանիր:
Վրան լցնել մայոնեզ և դնել 180 աստիճան տաքացված ջեռոցի մեջ 40 րոպեով: Մատուցել խավարտի հետ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խոզի միս ֆրանսիական ձեվով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1340դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 58 կկալ