Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել խոզի միս ֆրանսիական ձեվով

Խոզի միսը ծեծել, աղ ու պղպեղ ցանել վրան: Սոխը մանրացնել: Ամեն մսի կտորի վրա սոխ լցնել: Վրան լցնել մանրացրած սունկը, սունկի վրա` մանր քերած պանիր:
Վրան լցնել մայոնեզ և դնել 180 աստիճան տաքացված ջեռոցի մեջ 40 րոպեով: Մատուցել խավարտի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խոզի միս ֆրանսիական ձեվով

խոզի միս խոզի միս 300 գրամ

սոխ սոխ 1 գլուխ

շամպինիոն շամպինիոն 50 գրամ

մայոնեզ մայոնեզ 5 թեյի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1340դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 58 կկալ