Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ոչխարի տապակած միս վրացական ձեվով

Ոչխարի մսի թաղանթը հեռացնել, լվանալ, կտրատել, սոխի հետ աղալ երկու անգամ, ավելացնել աջիկան, աղը, մանր կտրատած կանաչին: Խճողակը լավ խառնել և դնել սառնարան: Հետո մսից գնդիկներ պատրաստել, ճարպաշերտի մեջ փաթաթել, շարել յուղած տապակի մեջ և դնել ջեռոցը:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ոչխարի տապակած միս վրացական ձեվով

ոչխարի միս ոչխարի միս 500 գրամ

ճարպ ճարպ 500 գրամ

սոխ սոխ 3 գլուխ

սամիթ սամիթ

մաղադանոս մաղադանոս

աջիկա աջիկա

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2230դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 200 կկալ