Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ոչխարի միս ֆրանսիական ձեվով

Լոլիկի կեղևը հանել: Ոչխարի միսը, կարտոֆիլը, սոխը, սխտորը, լոլիկները կտրատել ոչ շատ մանր: Միսը լավ տապակել բուսայուղի մեջ, հանել, դնել քամվի: Խորը տապակի մեջ դնել սոխը, սխտորը, կարտոֆիլը, վրան դնել միսը, աղ, պղպեղ ցանել, վրան դնել հազրեվարդի ճյուղերը: Վերևում տեղավորել լոլիկի կտորները: Կափարիչը փակել և շոգեխաշել ջեռոցում մոտ երկու ժամ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ոչխարի միս ֆրանսիական ձեվով

ոչխարի միս ոչխարի միս 1 կգ

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 4 հատ

սխտոր սխտոր 3 պճեղ

ձեթ ձեթ 3 ճաշի գդալ

հազրեվարդ հազրեվարդ 2 ցողուն

ռեհան ռեհան 1 փունջ

ուրց ուրց 1 փունջ

մաղադանոս մաղադանոս 1 փունջ

լոլիկ լոլիկ 400 գրամ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3760դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 476 կկալ