Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել վիշապի թաթ

Մսի մատների մասի միսը քերել-հանել: Աղ, պղպեղ քսել, սխտորի շերտերով համեմել միսը: Թողնել երկու ժամ մարինացվի: Կարտոֆիլը հաստ շերտերի բաժանել: Ջեռոցը տաքացնել 200ºС: Միսը դնել «վրանի» նման, տակը տեղավորել կարտոֆիլները, թիթեղով ծածկել, եփել քսան րոպե: Թիթեղը հանել, եփել ևս տասնհինգ րոպե: Մատուցել, դնելով հազարի տերևների վրա, կողքին շարել թարմ բանջարեղեն կամ թթու:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք վիշապի թաթ

խոզի միս խոզի միս 1 կգ

ձեթ ձեթ

սխտոր սխտոր 3 պճեղ

սոյայի սոուս սոյայի սոուս

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 4 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3370դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 251 կկալ