Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել վիեննական ծեծած միս

Ստեյկը ծեծել, աղ, պղպեղ անել, ձուն մի քիչ հարել: Յուրաքանչյուր ստեյկը սկզբում ալյուրի մեջ թաթախել,հետո ձվի, վերջում էլ պաքսիմատի: Պաքսիմատն օգտագործում են, որպեսզի կեղև առաջանա և ուտեստը հյութեղ մնա: Այն հեշտ է պատրաստել տնային պայմաններում: Հացի կտորները չորացնել ջեռոցում, այնուհետև մսաղացով աղալ: Տապակել երկու կողմից ուժեղ կրակի վրա, հետո կրակը թուլացնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք վիեննական ծեծած միս

խոզի միս խոզի միս 500 գրամ

ձու ձու 1 հատ

ալյուր ալյուր 50 գրամ

չորահաց չորահաց 50 գրամ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1750դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 162 կկալ