Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տոնական խորոված

Տավարի փափուկ միսը կտրատել: Սոխը բարակ կտրատել: Միսը, սոխը, մածունը ձեռքերով խառնել, թողնել մարինացվի: Շարել շամփուրի վրա, աղ, պղպեղ անել, դնել ածուխին: Անընդհատ շուռ տալ, այն ավելի շուտ է չորանում, քան մյուս տեսակի մսերից արված խորովածը: Մատուցել խորոված բանջարեղենի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տոնական խորոված

տավարի միս տավարի միս 1 կգ

սոխ սոխ 2 գլուխ

մածուն մածուն 0.5 լիտր

աղ աղ

կարմիր աղացած պղպեղ կարմիր աղացած պղպեղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2750դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 158 կկալ