Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տոնական ուտեստ խոզի մսով եվ խնձորով

Խնձորները լվանալ, կարելի է մաքրել, կարելի է թողնել կեղևով, այդպես ավելի գեղեցիկ է: Միջուկը հեռացնել, բաժանել շերտերի: Միսը դնել տապակի մեջ, աղի և պղպեղի խառնուրդը տրորելով քսել վրան: Մսի վրա շարել խնձորի կտորները: Տապակը ծածկել փայլաթիթեղով և դնել ջեռոցը: Եփել 1-1.5 ժամ տաք ջեռոցում: Հանել, կտրատել հավասար շերտերով, մատուցել խնձորի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տոնական ուտեստ խոզի մսով եվ խնձորով

խոզի միս խոզի միս 700 գրամ

խնձոր խնձոր 7 հատ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

կանաչի կանաչի

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2920դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 195 կկալ