Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ժուլյեն

Ջեռոցը միացնել, որ լավ տաքանա: Հավի խաշած միսը քրքրել, սունկը բարակ շերտատել: Կարագը թավայի մեջ հալեցնել, սունկը տապակել, ավելացնել հավի միսը, տապակել` մինչև ջուրը քաշվի: Ավելացնել ալյուրը, մի քիչ տապակել, ավելացնել թթվասերը, խառնել, որ գնդեր չլինեն, աղ ու պղպեղ անել, կրակից վերցնել: Այս զանգվածով լցոնել խմորից պատրաստի վարդակները, վրան քերած պանիր լցնել և դնել տաք ջեռոցը: Մատուցել մարոլի տերևների վրա:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ժուլյեն

պահածոյացված սունկ պահածոյացված սունկ 400 գրամ

Հավի բուդ Հավի բուդ 300 գրամ

ալյուր ալյուր 1 ճաշի գդալ

կարագ կարագ 20 գրամ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1520դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 145 կկալ