Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սերկևիլով խոզի միս

Խոզի միսը կտրտել 2.5 սմ կողմերով կտորների, բուսայուղով տապակել 4-5 րոպե, ապա ավելացնել կիսաօղակներով կտրտած սոխը, շարունակել տապակել: Սերկևիլի սերմատուփը հեռացնել, մանր կտրտել, լցնել մսի վրա, քիչ աղ անել, կափարիչը դնել, թողնել մարմանդ կրակին եփվի՝ մինչև միսը պատրաստ լինի. Ըստ անհրաժեշտության՝ ընթացքում տաք ջուր ավելացնել: Պատրաստի ուտեստին աղ, կարմիր պղպեղ և շաքարավազ ավելացնել, մանր կտրտած մաղադանոս լցնել, կրակից վերցնել. Մատուցել 10 րոպեից:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սերկևիլով խոզի միս

խոզի միս խոզի միս 500 գրամ

սոխ սոխ 2 գլուխ

սերկևիլ սերկևիլ 1 հատ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

շաքարավազ շաքարավազ

մաղադանոս մաղադանոս 0.5 փունջ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 0դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 0 կկալ