Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել քաղցր սոուսով միս

Նախ շոգեխաշել բանջարեղենը: Պղպեղների սերմերը հեռացնել և բարակ կիսալուսնաձև կտրել: Նույն ձևով կտրատել սոխը: Սոյայի սոուսը, տոմատի մածուկը, արգանակը, քացախը, ոչ լիքը բաժակ ջուր, աղն ու պղպեղը խառնել: Խորը կաթսայի մեջ լցնել բանջարեղենը, վրան լցնել սոուսը, կափարիչը փակել, մարմանդ կրակով եփել: Դա կտևի մոտ մեկ ժամ: Երբ պատրաստ լինի, լցնել կանաչ ոլոռ, տասը րոպե եփել: Ձուն հարել օսլայի հետ, միսը թաթախել այդ զանգվածի մեջ, տապակել բուսայուղով, երբ պատրաստ լինի, ավելացնել բանջարեղենին:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք քաղցր սոուսով միս

խոզի միս խոզի միս 0.5 կգ

կարմիր պղպեղ կարմիր պղպեղ 0.5 կգ

դեղին պղպեղ դեղին պղպեղ 0.5 կգ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ

սոխ սոխ 1 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 2 ճաշի գդալ

մսի արգանակ մսի արգանակ 2 ճաշի գդալ

կանաչ ոլոռ կանաչ ոլոռ 150 գրամ

գինու քացախ գինու քացախ 2 ճաշի գդալ

ձու ձու 2 հատ

օսլա օսլա 50 գրամ

ձեթ ձեթ 0.5 լիտր

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 970դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 240 կկալ