Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պանրով և մսով ռուլետ

Սուլուգունի պանիրը գցել սննդային տոպրակի մեջ, բերանը կապել և 15 րոպեով իջեցնել եռացող ջրի մեջ: Հավի նախապես եփած կրծքամիսը թել-թել անել, ավելացնել մանր կտրտած մաղադանոսը, ճզմած սխտորը, քերել դեղին պանիրը, այնքան մայոնեզ ավելացնել, որ զանգվածը չոր չլինի, համեմել: Սուլուգունի պանիրը հանել ջրից, տոպրակի կապը հեռացնել, զգուշորեն 2-3 մմ հաստության շերտի գրտնակել` աշխատելով զանգվածին երկար ուղղանկյուն տեսք տալ: Թաղանթի վերին մասը կտրել, պանրի վրա տարածել խճողակը, հարթեցնել, թաղանթի օգնությամբ` ռուլետ փաթաթել, փաթեթավորել թաղանթով և 8 ժամով դնել սառնարանը: Թաղանթը հեռացնել, անմիջապես մատուցելուց առաջ, կտրտել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պանրով և մսով ռուլետ

հավի կրծքամիս հավի կրծքամիս 400 գրամ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

մաղադանոս մաղադանոս 1 փունջ

մայոնեզ մայոնեզ 2 ճաշի գդալ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1640դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 179 կկալ