Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել օսսոբուկո հորթի մսով

Մսի կտորները դնել ափսեի մեջ, աղ, պղպեղ ցանել վրան: Գազարը, նեխուրը, սոխը, մի պճեղ սխտոր աղալ: Տապակել ձիթայուղի և կարագի խառնուրդի մեջ, ավելացնել միսը: Միսը երկու կողմից տապակել: Լցնել գինին, սպասել գոլորշիանա, ավելացնել արգանակը, լոլիկները և դնել ջեռոցի մեջ: Կափարիչը ծածկել: Եփել մոտ 1.5 ժամ: Հյութը երբեմն գդալով լցնել մսի վրա: Օսսոբուկոն լցնել մատուցվող ափսեի մեջ` վրան եփված սոուը լցնելով: Մատուցելիս համեմել կես կիտրոնի կեղևով, կտրատած մաղադանոսով, մանրացնել լցնել մսի վրա: Մատուցել րիզոտտոյի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք օսսոբուկո հորթի մսով

հորթի միս հորթի միս 0.5 կգ

նեխուր նեխուր 1 ցողուն

սոխ սոխ 1 գլուխ

գազար գազար 2 հատ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

հազրեվարդ հազրեվարդ 2 ցողուն

սպիտակ գինի սպիտակ գինի 100 մլ

ձեթ ձեթ 60 մլ

կարագ կարագ 60 գրամ

մաղադանոս մաղադանոս 1 ցողուն

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 250 գրամ

կիտրոն կիտրոն 1 հատ

բանջարեղենի արգանակ  բանջարեղենի արգանակ 250 մլ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1720դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 36 կկալ