Բաղադրատոմս
ՕՍՍՈԲՈՒԿՈ ՀՈՐԹԻ ՄՍՈՎ
Պատրաստեք օսսոբուկո հորթի մսով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՕՍՍՈԲՈՒԿՈ ՀՈՐԹԻ ՄՍՈՎ Իտալական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել օսսոբուկո հորթի մսով
Մսի կտորները դնել ափսեի մեջ, աղ, պղպեղ ցանել վրան: Գազարը, նեխուրը, սոխը, մի պճեղ սխտոր աղալ: Տապակել ձիթայուղի և կարագի խառնուրդի մեջ, ավելացնել միսը: Միսը երկու կողմից տապակել: Լցնել գինին, սպասել գոլորշիանա, ավելացնել արգանակը, լոլիկները և դնել ջեռոցի մեջ: Կափարիչը ծածկել: Եփել մոտ 1.5 ժամ: Հյութը երբեմն գդալով լցնել մսի վրա: Օսսոբուկոն լցնել մատուցվող ափսեի մեջ` վրան եփված սոուը լցնելով: Մատուցելիս համեմել կես կիտրոնի կեղևով, կտրատած մաղադանոսով, մանրացնել լցնել մսի վրա: Մատուցել րիզոտտոյի հետ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք օսսոբուկո հորթի մսով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1720դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 36 կկալ