Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել նանայով և պանրով ոչխարի միս

Ոչխարի բդի ոսկորը հեռացնել: Թասի մեջ խառնել աղն ու պղպեղները: Սխտորը ոչ բարակ ձողիկների կտրտել, թավալել այս խառնուրդի մեջ: Մսի մեջ սուր դանակով ճեղքեր բացել, սխտորի կտորները տեղավորել ճեղքերի մեջ: Նանա մանր կտրտել, խառնել կապույտ պանրի հետ, տրորել: Այս զանգվածը տեղադրել ոսկորի տեղում, բդի ձևը վերականգնել, կապկպել, բուսայուղով բոլոր կողմերից տապակել այնքան, որ կեղև կապի, բուդը 2-3 տակ փաթաթել ալյումինաթղթով, դնել 170* ջերմ.ջեռոցը. եփել ամեն կգ-ի հաշվով` մեկ ժամ հաշվարկով: Բուդը հանել ջեռոցից, թողնել 20 րոպե, հեռացնել ալյումինաթուղթը, մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք նանայով և պանրով ոչխարի միս

ոչխարի միս ոչխարի միս 4 կգ

սխտոր սխտոր 3 պճեղ

նանա նանա 3 ցողուն

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

կարմիր գինի կարմիր գինի 1 թեյի բաժակ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 9550դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 977 կկալ