Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մսով և կարտոֆիլով տապակա

Միսը լվանալ, երկար շերտատել, լցնել կաթսայի մեջ և յուղով տապակել մի քանի րոպե: Ավելացնել բարակ կտրատած սոխը, տապակել, մինչև թափանցիկ դառնա: Ավելացնել տոմատի մածուկը (կարելի է լոլիկ), ինչպես նաև կտրատած թթու վարունգը: Կափարիչով ծածկել և եփել մարմանդ կրակով: Կարտոֆիլը մաքրել, բարակ կտրատել, առանձին տապակել: Լցնել մսի վրա, աղ, պղպեղ ցանել, խառնել և եփել, մինչև միսը պատրաստ լինի:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մսով և կարտոֆիլով տապակա

տավարի միս տավարի միս 500 գրամ

սոխ սոխ 1 գլուխ

թթու վարունգ թթու վարունգ 1 հատ

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 5 հատ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1630դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 242 կկալ