Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մսագնդիկներ իտալական

Սմբուկը պատառաքաղով ծակծկել, տապակել մինչև փափկի: Կեղևը հեռացնել, կտրատել, խառնել մսի, սխտորի, մաղադանոսի, կարմիր գինու, ձիթապտղի յուղի հետ: Խառնել, համեմել: Խճողակից պատրաստել գնդիկներ: Գնդիկները տապակել ձիթապտղի յուղի մեջ: Սոուսը պատրաստելու համար մանրացնել սոխը, 2 պճեղ սխտորը, սոխը տապակել: Ավելացնել արգանակը, ավելացնել կետչուպը, սխտորը և ձիթապտղի մանրացրած հատիկները: Մի քանի րոպե եփել, կափարիչը բացել և թողնել մինչև սոուսը թանձրանա: Ավելացնել մանրացրած լոլիկները հյութի հետ, կետչուպը: Մատուցել սոուսի և մակարոնի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մսագնդիկներ իտալական

խոզի միս խոզի միս 500 գրամ

սմբուկ սմբուկ 1 հատ

սխտոր սխտոր 5 պճեղ

մաղադանոս մաղադանոս

կարմիր գինի կարմիր գինի 3 ճաշի գդալ

ձեթ ձեթ 1 ճաշի գդալ

սոխ սոխ 2 գլուխ

ձիթապտուղ ձիթապտուղ 50 գրամ

պահածոյացված լոլիկ պահածոյացված լոլիկ 300 գրամ

կետչուպ կետչուպ 3 ճաշի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2590դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 129 կկալ