Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել միս ֆրանսիական ձեվով

Խոզի միսը խորանարդաձև կտրատել, աղ, պղպեղ ցանել, ավելացնել մի պտղունց չոր հազրեվարդ: Միսը տեղադրել յուղած տապակի մեջ: Վրան տարածել օղակ-օղակ կտրած սոխը: Կարտոֆիլը ևս օղակ-օղակ անել, դնել սոխի վրա: Կարելի է նաև օղակ-օղակ լոլիկ դնել վրան: Վրան շաղ տալ քերած պանիրն ու մայոնեզ քսել: Մոտ մեկ ժամով դնել ջեռոցի մեջ նախ բարձր ջերմաստիճանով, իսկ եռալուց հետո ջերմաստիճանն իջեցնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք միս ֆրանսիական ձեվով

խոզի միս խոզի միս 500 գրամ

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 800 գրամ

սոխ սոխ 2 գլուխ

մայոնեզ մայոնեզ 150 մլ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

հազրեվարդ հազրեվարդ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2370դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 302 կկալ