Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մակարոն իտալական ձեվով

Սոխն ու լոլիկը մանրացնել: Գազարը քերել: Պղպեղը լվանալ, սերմերը հեռացնել, երկար-երկար կտրատել: Սոխը տապակել տաք բուսայուղի մեջ: Ավելացնել գազարն ու լոլիկները: Շոգեխաշել այս բանջարեղենը 3-5 րոպե և ավելացնել պղպեղը: Ավելացնել նաև կեչուպը, շոգեխաշել ևս 3-5 րոպե փակ կափարիչով: Հետո ավելացնել եգիպտացորենն ու արգանակի խորանարդիկը:Ավելացնել նաև աղացած միսը: Խառնել, եփել 15-20 րոպե: Մակարոնը եփել աղի ջրում, քամել, բայց չլվանալ: Անմիջապես ավելացնել արդեն պատրաստի խառնուրդը: Մատուցել կարելի է նաև առանձին:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մակարոն իտալական ձեվով

սոխ սոխ 2 գլուխ

գազար գազար 2 հատ

մսի արգանակ մսի արգանակ 500 գրամ

լոլիկ լոլիկ 3 հատ

պղպեղ պղպեղ 3 հատ

պահածոյացված եգիպտացորեն պահածոյացված եգիպտացորեն 100 գրամ

կետչուպ կետչուպ 50 գրամ

մակարոն մակարոն 600 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2460դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 320 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5