Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կոտլետ ամառային հիշողություն

Պաքսիմատին կաթ ավելացնել, թողնել այն փափկի: Ջեռոցի տապակին յուղաթուղթ փռել, վրձինով բուսայուղ քսել: Յուղի շերտը շատ բարակ պետք է լինի, որպեսզի կոտլետները չտարածվեն և ձևը չկորցնեն: Աղացած մսին աղ ու պղպեղներ անել, ավելացնել մանրացրած սխտորը, ձվերը, փափկած պաքսիմատը, լավ հունցել, կոտլետներ ձևավորել, շարել ջեռոցի տապակին: Սոխը, լոլիկն ու պանիրը, կոտլետների թվով, շրջանակների կտրտել: Ամեն կոտլետի վրա սոխի շրջանակ դնել, մայոնեզ քսել, լոլիկի շերտ դնել, պանիր դնել, մայոնեզ քսել: Այս ամենը թեթևակի սեղմել կոտլետին, դնել 180* ջերմությամբ ջեռոցը՝ 30-35 րոպեով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կոտլետ ամառային հիշողություն

տավարի միս տավարի միս 0.5 կգ

պաքսիմատ պաքսիմատ 3 ճաշի գդալ

ձու ձու 2 հատ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

կարմիր աղացած պղպեղ կարմիր աղացած պղպեղ

կաթ կաթ 2 ճաշի գդալ

սոխ սոխ 2 գլուխ

լոլիկ լոլիկ 2 հատ

մայոնեզ մայոնեզ 50 մլ

հազարի տերևներ հազարի տերևներ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 720դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 283 կկալ