Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կազանի փլավ

Ոչխարի փափկամիսը մանրացնել, բուսայուղի մեջ տապակել մարմանդ կրակի վրա: Սոխը օղակաձև կտրատել, կիսել: Գազարը երկար կտրատել, հետո երեք մաս անել, որ բարակ ու կարճ շերտիկներ ստացվեն: Մսի վրա լցնել սոխը, գազարը, համեմունքները: Ավելացնել բրինձը, ջուր լցնել այնքան, որ երկու սանտիմետր ծածկի այն: Թույլ կրակի վրա եփել: Անջատել եռալուց երկու-երեք րոպե անց: Մատուցել չիր ու չամիչի կամ սոխով-լոլիկով աղցանի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կազանի փլավ

ոչխարի միս ոչխարի միս 500 գրամ

գազար գազար 3 հատ

սոխ սոխ 1 հատ

բրինձ բրինձ 3.5 սուրճի բաժակ

սխտոր սխտոր 10 պճեղ

ձեթ ձեթ 1 թեյի բաժակ

կծու կարմիր պղպեղ կծու կարմիր պղպեղ

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1650դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 194 կկալ