Բաղադրատոմս
ԿԱԶԱՆԻ ՓԼԱՎ
Պատրաստեք կազանի փլավ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԿԱԶԱՆԻ ՓԼԱՎ Ռուսական Մսով ուտեստ է:

Ինչպես պատրաստել կազանի փլավ
Ոչխարի փափկամիսը մանրացնել, բուսայուղի մեջ տապակել մարմանդ կրակի վրա: Սոխը օղակաձև կտրատել, կիսել: Գազարը երկար կտրատել, հետո երեք մաս անել, որ բարակ ու կարճ շերտիկներ ստացվեն: Մսի վրա լցնել սոխը, գազարը, համեմունքները: Ավելացնել բրինձը, ջուր լցնել այնքան, որ երկու սանտիմետր ծածկի այն: Թույլ կրակի վրա եփել: Անջատել եռալուց երկու-երեք րոպե անց: Մատուցել չիր ու չամիչի կամ սոխով-լոլիկով աղցանի հետ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կազանի փլավ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1650դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 194 կկալ