Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել գառան միս հումուսով

Գառան միսը համեմել աղով և պղպեղներով, թողնել 1 ժամ: Գազարն անցկացնել քերիչով, մաղադանոսը կտրտել և խառնել իրար: Միսը խորովել, մանր կտրտել: Լավաշի կամ պիտա հացի վրա հումուս քսել, վրան լցնել միսը, այնուհետև գազարն ու մաղադանոսը, փաթաթել և մատուցել: Նույնը կարելի է պատրաստել նաև հավի, խոզի կամ տավարի փափկամսով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք գառան միս հումուսով

գառան միս գառան միս 400 գրամ

հումուս հումուս 4 ճաշի գդալ

գազար գազար 2 հատ

մաղադանոս մաղադանոս

լավաշ լավաշ 4 հատ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

կարմիր աղացած պղպեղ կարմիր աղացած պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2360դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 217 կկալ