Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել էնչիլլադա աղացած միս

Տապակի մեջ լցնել բուսայուղը և տապակել սոխը, սխտորը, ավելացնել աղացած կամ մանր կտրտած կանաչ և կարմիր պղպեղները, 2-3 ր. խառնելով տապակել, այնուհետև ավելացնել աղացած միսը, աղը և պղպեղը, մանր կտրտած լոլիկը, խառնել և 8-10 ր. եփել: Տորտիլլա լոշերի մեջ գդալով լցնել մսի խառնուրդը, փաթաթել, շարել ջեռոցի ուղղանկյուն տապակի մեջ, վրան տոմատի մածուկ կամ կտրտած լոլիկ, քերած պանիր լցնել և դնել 200 աստիճան տաքացված ջեռոցը՝ մինչև պանիրը հալվի և կարմրի: Վրան կտրտած համեմ ցանել և մատուցել թթվասերի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք էնչիլլադա աղացած միս

հորթի միս հորթի միս 0.5 կգ

սոխ սոխ 1 գլուխ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

կարմիր պղպեղ կարմիր պղպեղ 1 հատ

կանաչ պղպեղ կանաչ պղպեղ 1 հատ

լոլիկ լոլիկ 2 հատ

համեմ համեմ

տորտիլլա տորտիլլա 8 հատ

ձեթ ձեթ 2 ճաշի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 800դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 156 կկալ