Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել չինական ուտեստ խոզի մսով

Առանձին ամանի մեջ խոզի միսը խառնել ձվի և եգիպտացորենի օսլայի հետ, թողնել 5 րոպե: Թավայի մեջ բուսական յուղ լցնել և դնել գազօջախին, ավելացնել խոզի միսը և տապակել մինչև կարմրի: Թավան կրկին դնել գազօջախին, լցնել բուսական յուղ, սոխ և կանաչ պղպեղ, տապակել մոտ 30 վայրկյան, ավելացնել նախապես պատրաստած սոուսը, այնուհետև տապակած խոզի միսն ու արքայախնձորը, խառնել:
Սոուս - կետչուպ, գինի, քացախ,շաքարավազ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք չինական ուտեստ խոզի մսով

խոզի միս խոզի միս 100 գրամ

կանաչ պղպեղ կանաչ պղպեղ 1 հատ

սոխ սոխ 1 գլուխ

արքայախնձոր արքայախնձոր 150 գրամ

ձու ձու 1 հատ

օսլա օսլա 1 ճաշի գդալ

ձեթ ձեթ 7 ճաշի գդալ

կետչուպ կետչուպ 2 ճաշի գդալ

կարմիր գինի կարմիր գինի 1 ճաշի գդալ

քացախ քացախ 1 ճաշի գդալ

աղ աղ

շաքարավազ շաքարավազ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1640դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 200 կկալ