Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել չաքապուլի

Ոչխարի միսը կտրատել, տապակել:
Շ
արել կաթսայի մեջ, վրան լցնել ջուր, պղպեղ լցնել, կիսաեփ անել: Կանաչին լվանալ, խոշոր կտրատել: Գրեթե եփված մսի վրա լցնել կանաչին, թթու սալորը, գինին և կծու պղպեղը: 

Եռացնել չաքապուլին, եփել ևս 20 րոպե մարմանդ կրակի վրա: Մատուցել տաք վիճակում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք չաքապուլի

ոչխարի միս ոչխարի միս 500 գրամ

ջուր ջուր 2 թեյի բաժակ

թարխուն թարխուն 2 փունջ

մաղադանոս մաղադանոս 2 փունջ

կանաչ սոխ կանաչ սոխ 2 փունջ

սալոր սալոր 500 գրամ

սպիտակ գինի սպիտակ գինի 2 թեյի բաժակ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3190դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 244 կկալ