Պատրաստեք աղ դրած պանչետտա հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱՂ ԴՐԱԾ ՊԱՆՉԵՏՏԱ Իտալական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
ԱՂ ԴՐԱԾ ՊԱՆՉԵՏՏԱ Իտալական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Խոզի կրծքամսի վրայից կաշին հանել, եզրերը համաչափ կտրել, որ ստացվի ուղղանկյունի: Աղ և շաքարավազ քսել, միսը դնել ամանի մեջ, կափարիչը փակել, մի շաբաթ թողնել սառնարանում, ընթացքում շուռումուռ տալ: Հանել, լվանալ կամ համեմունքը մաքրել վրայից, չորացնել: Սխտորը մանրացնլ, խառնել մնացած համեմունքներին, քսել մսի վրա և ռուլետի պես փաթաթել: Թելով ձիգ կապել, փաթաթել անձեռոցիկի մեջ, դնել սառնարանի ներքևի դարակը երկու շաբաթ: Անձեռոցիկը փաթաթել ժամանակ առ ժամանակ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info