Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել աղ դրած պանչետտա

Խոզի կրծքամսի վրայից կաշին հանել, եզրերը համաչափ կտրել, որ ստացվի ուղղանկյունի: Աղ և շաքարավազ քսել, միսը դնել ամանի մեջ, կափարիչը փակել, մի շաբաթ թողնել սառնարանում, ընթացքում շուռումուռ տալ: Հանել, լվանալ կամ համեմունքը մաքրել վրայից, չորացնել: Սխտորը մանրացնլ, խառնել մնացած համեմունքներին, քսել մսի վրա և ռուլետի պես փաթաթել: Թելով ձիգ կապել, փաթաթել անձեռոցիկի մեջ, դնել սառնարանի ներքևի դարակը երկու շաբաթ: Անձեռոցիկը փաթաթել ժամանակ առ ժամանակ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աղ դրած պանչետտա

խոզի միս խոզի միս 1.5 կգ

սխտոր սխտոր 4 պճեղ

աղ աղ 3 ճաշի գդալ

շագանակագույն շաքարավազ շագանակագույն շաքարավազ 1 ճաշի գդալ

սև պղպեղ սև պղպեղ 3 ճաշի գդալ

ուրց ուրց 1 ճաշի գդալ

դափնու տերև դափնու տերև 2 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3590դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 159 կկալ