Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կանաչ ոլոռ ֆրանսիական

Սոխը մաքրել, օղակ-օղակ կտրատել: Տապակել բուսայուղի կեսի մեջ մինչև ոսկեգույն դառնա: Մի քիչ ջուր ավելացնել, լցնել կանաչ ոլոռը և եփել տասը րոպե: Ալյուր ավելացնել, զգուշորեն խառնել: Աղ, շաքարավազ լցնել ոլոռի վրա, մի քանի րոպե եփել: Մատուցելիս վրան կարագ և կտրատած մաղադանոս դնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կանաչ ոլոռ ֆրանսիական

կանաչ ոլոռ կանաչ ոլոռ 500 գրամ

սոխ սոխ 6 գլուխ

կարագ կարագ 100 գրամ

ալյուր ալյուր 1 թեյի գդալ

աղ աղ

շաքարավազ շաքարավազ

մաղադանոս մաղադանոս 1 փունջ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1230դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 96 կկալ