Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ձվով եվ կանաչիով պարսկական ուտեստ

Մաղադանոսը, համեմը, կանաչ սոխը և ռեհանը շատ մանր կտրտել: Ձուն լավ հարել, ավելացնել համեմունքները, ալյուրը, խառնել կտրտած կանաչու հետ: Տապակի մեջ ձիթայուղ լցնել, ձվի խառնուրդը լցնել մեջը, փակել կափարիչը և մանր կրակի վրա եփել: Մի կողմը պատրաստ լինելուց հետո շրջել: Դնել մատուցվող ափսեի մեջ, կտրտել և մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ձվով եվ կանաչիով պարսկական ուտեստ

համեմ համեմ 1 փունջ

մաղադանոս մաղադանոս 1 փունջ

կանաչ սոխ կանաչ սոխ 1 փունջ

աղացած չաման աղացած չաման 0.5 թեյի գդալ

ռեհան ռեհան 0.5 փունջ

ձու ձու 10 հատ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

ալյուր ալյուր 1 ճաշի գդալ

ձեթ ձեթ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1080դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 938 կկալ