Պատրաստեք խեկը ջեռոցի մեջ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԽԵԿԸ ՋԵՌՈՑԻ ՄԵՋ Հայկական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԽԵԿԸ ՋԵՌՈՑԻ ՄԵՋ Հայկական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
խեկը մաքրել, կտրատել 2 սմ-անոց կտորների: Սոխն ու մաղադանոսը մանր կտրատել: Կարելի է կանաչ սոխ վերցնել: Տապակը յուղել, դնել ձկան կտորները: Աղ, պղպեղ ցանել, վրան առատորեն կանաչի լցնել: Մի կիտրոն վերցնել, կիսել: Հյութը քամել ձկան վրա: Ջեռոցը 200 աստիճան տաքացնել: Ձուկը դնել ջեռոցի մեջ: Կես ժամ եփել: Այդ ընթացքում տապակել բանջարեղեն ձկան համար: Բանջարեղենը լցնել մատուցվող ափսեի մեջ և վրան դնել ձուկը: Զարդարել կիտրոնի շերտերով և կանաչիով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info