Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սնկով սիգ

Սամիթը կտրատել, խառնել բրնձին: Սունկը կտրատել, աղ անել, տապակել մինչև ոսկեգույն դառնալը: Սոյայի սոուսն ու համեմունքը խառնել, լցնել ձկան վրա, կես ժամ մարինացնել: Այնուհետև թավայի մեջ դնել միսը, վրան լցնել գինին և շոգեխաշել մոտ 20 րոպե: Պատրաստի ձուկը դնել բրնձի վրա, որն արդեն տեղադրված է ափսեի մեջ: Ձկան վրա լցնել սունկը, զարդարել սամիթով և հազարի տերևներով: Սունկը կարելի է նաև լցոնել ձկան մեջ: Մատուցել կիտրոնի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սնկով սիգ

սիգ սիգ 300 գրամ

բրինձ բրինձ 200 գրամ

հազարի տերևներ հազարի տերևներ 2 տերև

սամիթ սամիթ 1 փունջ

շամպինիոն շամպինիոն 5 հատ

սոյայի սոուս սոյայի սոուս 2 ճաշի գդալ

կարմիր գինի կարմիր գինի 6 ճաշի գդալ

ձեթ ձեթ 1 ճաշի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2410դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 167 կկալ