Պատրաստեք պիշտրանգ. սիգ գինու մայոնեզով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԻՇՏՐԱՆԳ. ՍԻԳ ԳԻՆՈՒ ՄԱՅՈՆԵԶՈՎ շատ համեղ Ձկնեղեն է:
ՊԻՇՏՐԱՆԳ. ՍԻԳ ԳԻՆՈՒ ՄԱՅՈՆԵԶՈՎ շատ համեղ Ձկնեղեն է:
Ձվի դեղնուցները խառնել բուսայուղին: Գինին դնել կրակին, թողնել, մինչև գոլորշիանա կիսով չափ: Հովացած գինին խառնել ձվին: Խառնել այնքան, մինչև միասեռ զանգված ստացվի: Լցնել սոուսի ամանի մեջ: Ձկանն աղ անել, կտրատել, կիտրոնի հյութ ցողել և տապակել կարագով: Մատուցել գինով մայոնեզի հետ, որն արդեն պատրաստել էինք: Ըստ ճաշակի կարելի է կանաչի ավելացնել սոուսի մեջ կամ պարզապես մատուցելիս զարդարել կանաչիով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info