Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սաղմոնը սպիտակ գինու սոուսով

Տաքացնել ջեռոցը 250 աստիճան: Ուղղանկյուն տապակի մեջ խառնել գինին և կիտրոնի հյութը, ձկան փափկամիսը դնել մեջը: Պանիրը, մայոնեզը, կտրտած կանաչին, աղը և պղպեղը խառնել, կարելի է մի փոքր կիտրոնի հյութ ավելացնել, լցնել ձկան վրա: Փայլաթիթեղով (ֆոլգա) ծածկել, դնել ջեռոցը և եփել 20 ր.: Հանելուց հետո վերցնել փայլաթիթեղը և թողնել 10 ր. հանգստանա: Կտրտել, մատուցել սամիթով և կիտրոնով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սաղմոնը սպիտակ գինու սոուսով

ձուկ սաղմոն ձուկ սաղմոն 0.5 կգ

կիտրոնի հյութ կիտրոնի հյութ 0.5 սուրճի բաժակ

սպիտակ գինի սպիտակ գինի 0.5 սուրճի բաժակ

մայոնեզ մայոնեզ

մաղադանոս մաղադանոս

սամիթ սամիթ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 240դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 16 կկալ