Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սաղմոնն արքայախնձորով սալսայով

Սաղմոնի փափկամսի վրա խոզանակով կիտրոնի հյութ քսել, չամանով և աղով համեմել: Տապակի մեջ բուսայուղ լցնել, և սաղմոնը միջին կրակի վրա եփել 5 ր., շուռ տալ և կրկին 5 ր. եփել: Կտրտած արքայախնձորի վրա կարմիր պղպեղ, համեմ, մեղր և կիտրոնի հյութ լցնել, գդալով խառնել: Մատուցել սաղմոնը` սալսան վրան լցնելով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սաղմոնն արքայախնձորով սալսայով

ձուկ սաղմոն ձուկ սաղմոն 0.5 կգ

կիտրոնի հյութ կիտրոնի հյութ 3 թեյի գդալ

աղացած չաման աղացած չաման 0.5 թեյի գդալ

ձեթ ձեթ 1 ճաշի գդալ

աղ աղ

արքայախնձոր արքայախնձոր 200 գրամ

կարմիր պղպեղ կարմիր պղպեղ 1 հատ

համեմ համեմ

մեղր մեղր 1 ճաշի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1070դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 27 կկալ