Պատրաստեք սաղմոնը սնկի սոուսով հետևյալ բաղադրատոմսով
Սաղմոնը սնկի սոուսով Եվրոպական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Սաղմոնը սնկի սոուսով Եվրոպական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Ձուկը լվանալ, համեմել աղով, պղպեղով և կիտրոնի հյութով և վրան ձեթ լցնել: Եփել ջեռոցում (200 աստիճան), մոտ 15-20 ր.: Սոխը մանր կտրտել և տապակել բուսայուղի մեջ, ավելացնել կտրտած սունկը և եփել 5 ր.: Ավելացնել ալյուրը, սերուցքը և խառնելով եփել մինչև եռա, այնուհետև կրակը մանրացնել ու թողնել եփվի ևս 5 ր.: Այն պետք է թանձրանա և միասեռ դառնա: Վերջում ավելացնել սամիթը, աղ, պղպեղ` ըստ ճաշակի: Սաղմոնը դնել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան սոուս լցնել և զարդարել կանաչիով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info