Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ձուկ սպանախի սոուսով

Սոխը մանր կտրատել: Սպանախը մանրացնել: Բուսական յուղի մեջ տապակել սոխը: Ավելացնել սպանախը, 2-3ճ/գ ջուր: Շոգեխաշել 2-3 րոպե: Ավելացնել սերուցքը, խառնել: Ավելացնել ալյուր, մի քիչ աղ, խառնել: Հասցնել եռման աստիճանի, բայց չեռացնել: Սոուսը լցնել բլենդերի մեջ, խառնել: Ձուկը թաթախել ալյուրի մեջ, հետո ձվի ու նորից ալյուրի: Ձուկը տապակել մինչ դառնա ոսկեգույն, շրջել, մյուս կողմից տապակել: Ափսեի մեջ դնել ձուկը, սոուս քսել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ձուկ սպանախի սոուսով

ձուկ ձուկ 300 գրամ

ձու ձու 1 հատ

ալյուր ալյուր

սպանախ սպանախ 50 գրամ

ձեթ ձեթ

աղ աղ

սոխ սոխ 100 գրամ

սերուցք սերուցք 250 մլ

ալյուր ալյուր 1 ճաշի գդալ

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1110դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 210 կկալ