Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կուտապ

Ձուկը մաքրել առանց փորը բացելու: Խռիկները հանելուց հետո առաջացած անցքով հանել փորոտիքը: Զգուշորեն գդալի օգնությամբ հեռացնել ավելորդ արյան շերտը: Եվս մեկ անգամ լվանալ ձուկը: Ձկանը աղ, պղպեղ անել, կիտրոնի հյութ ցողել: Միջուկի համար խառնել խաշած բրինձը, չամիչը, կոճապղպեղը: Զանգվածը լցնել ձկան փորի մեջ: Լցոնած ձուկը դնել յուղած տապակի մեջ, որի վրա պաքսիմատ է ցանված: Եփել ջեռոցում մինչև ձուկը պատրաստ լինի:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կուտապ

սիգ սիգ 1 կգ

բրինձ բրինձ 1 թեյի բաժակ

կարագ կարագ

չամիչ չամիչ 0.5 թեյի բաժակ

կոճապղպեղ կոճապղպեղ 1 թեյի գդալ

պաքսիմատ պաքսիմատ

կիտրոնի հյութ կիտրոնի հյութ 1 սուրճի բաժակ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2810դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 131 կկալ