Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել խյուս-ապուր ֆրանսիական

Ալյուրը կարագով բովել: Ավելացնել արգանակը, աղ, պղպեղ ցնալե, կես ժամ եփել: Լցնել երկու կաթսաների մեջ, մեկի մեջ լցնել նեխուրի խյուսը, մյուսի մեջ, կարտոֆիլը: Եփել տասը րոպե: Ափսեի մեջ ուղղահայաց փոքր աման դնել այն երկու մասի բաժանելու համար: Մի կեսում լցնել կարտոֆիլի ապուրը, մյուս կեսում նեխուրի ապուրը: Զգուշորեն հանել մեջտեղի ափսեն: Ապուրի վրա լցնել գազարը, հում նեխուրը, ապուխտը: Մատուցել անմիջապես:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խյուս-ապուր ֆրանսիական

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 5 հատ

նեխուր նեխուր 1.5 սուրճի բաժակ

կարագ կարագ 200 գրամ

ալյուր ալյուր 0.5 թեյի բաժակ

հավի արգանակի հավի արգանակի 6 սուրճի բաժակ

աղ աղ 1.5 թեյի գդալ

սպիտակ պղպեղ սպիտակ պղպեղ 0.5 թեյի գդալ

ապուխտ ապուխտ 150 գրամ

գազար գազար 3 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2600դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 203 կկալ