Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել խմորագնդիկներով գուլյաշ ապուր

Կողերը լվալ ու բուսական յուղի մեջ տապակել՝ հաստ հատակով կաթսայի մեջ: Գազարն ու կարտոֆիլը մաքրել ու կտրատել: Սոխն ու սխտորը մաքրել ու մանր կտրատել: Բանջարեղենը ավելացնել մսին:Լցնել 1.5լ ջուր, աղ ու համեմունքներ ավելացնել, եփել 1.5 ժամ: Խմորագնդիկների համար պետք է սպիտակաձավարին ու ալյուրին դեղնուց ավելացնել: Սպիտակուցը աղի հետ հարել: Խառնուրդը լցնել խմորի մեջ, խառնել: Խմորագնդիկները թեյի գդալով դնել ապուրի մեջ: Եփել 20 րոպե, մինչև պատրաստ լինի:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խմորագնդիկներով գուլյաշ ապուր

հորթի միս հորթի միս 500 գրամ

սոխ սոխ 1 գլուխ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

գազար գազար 1 հատ

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 4 հատ

ալյուր ալյուր 50 գրամ

ձու ձու 1 հատ

սպիտակաձավար սպիտակաձավար 30 գրամ

կանաչի կանաչի

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1660դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 412 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5