Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ոլոռով պասի ապուր

Ոլոռը սառը ջրով թրջել մի քանի ժամ: Եփել, մինչև փափկի: Ավելացնել կտրատած կարտոֆիլը: Սոխը մանրացնել, բուսայուղով տապակել, ավելացնել գազարը: Գազարն ու սոխը լցնել ապուրի վրա: Երբ գրեթե եփված լինի, ավելացնել համեմունքները: Մատուցել չորահացի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ոլոռով պասի ապուր

ջուր ջուր 3 լիտր

կանաչ ոլոռ կանաչ ոլոռ 300 գրամ

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 3 հատ

գազար գազար 1 հատ

սոխ սոխ 1 հատ

ձեթ ձեթ 2 ճաշի գդալ

կանաչի կանաչի

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

դափնու տերև դափնու տերև

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 910դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 151 կկալ