Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տավարի մսով տոմատի ապուր

Միսը լվանալ, չորացնել, կտրատել: Խոզի մատները կտրատել, տապակել բուսայուղի մեջ երեք-չորս րոպե: Սխտորը, սոխը մանրացնել, մատների հետ տապակել մի քանի րոպե: Ավելացնել տոմատի մածուկը, կարմիր աղացած պղպեղը, խառնել և թողնել մարմանդ կրակի վրա: Ավելացնել տավարի միսը: Լցնել արգանակը և եփել մոտ 40 րոպե: Լոլիկների կոթերը կտրել, կտրատել, կարտոֆիլը ևս մաքրել, կտրատել, լցնել ապուրի մեջ: Աղ, սև պղպեղ ցանել, մատուցել թարմ սամիթ շաղ տալով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տավարի մսով տոմատի ապուր

տավարի միս տավարի միս 250 գրամ

խոզի միս խոզի միս 150 գրամ

մսի արգանակ մսի արգանակ 1.5 լիտր

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 2 հատ

սոխ սոխ 1 գլուխ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ

լոլիկ լոլիկ 2 հատ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

կարմիր աղացած պղպեղ կարմիր աղացած պղպեղ 1 ճաշի գդալ

ձեթ ձեթ 2 ճաշի գդալ

սամիթ սամիթ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 4620դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 329 կկալ