Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սնկով րիզոտտո

Սոխը մանրացնել, բուսայուղով տապակել: Ավելացնել բրինձը, մեկ րոպե տապակել: Քիչ-քիչ ավելացնել նաև գինին, երբ ներծծվի բրնձի մեջ, լցնել մի փոքր արգանակ, հետո կրկին ավելացնել, մինչև լիովին եփվի: Կանաչին ու սունկը մանրացնել: Սունկը բուսայուղով տապակել: Երբ բրինձը դեռ կիսաեփ է, ավելացնել սունկը, կանաչին, աղ, պղպեղ: Երբ ուտեստը գրեթե պատրաստ է, լցնել պանիրն ու բուրավետ յուղը, խառնել: Մատուցելիս րիզոտտոյի վրա քերած պանիր շաղ տալ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սնկով րիզոտտո

կարմիր լոբի կարմիր լոբի 200 գրամ

սոխ սոխ 1 գլուխ

հավի արգանակի հավի արգանակի

սունկ սունկ 400 գրամ

սպիտակ գինի սպիտակ գինի 100 մլ

հազրեվարդ հազրեվարդ 1 ցողուն

ուրց ուրց 1 փունջ

սամիթ սամիթ

մաղադանոս մաղադանոս

ռեհան ռեհան

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1640դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 31 կկալ