Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սպանախով և սիսեռով ապուր

Սոխը մանր կտրտել, քիչ բուսայուղով տապակել 5 րոպե, ապա ավելացնել ճզմած և մանրացրած սխտորը, չոր կանաչիները, տապակել 1 րոպե, ավելացնել սպանախի տերևները, խառնել, կրակն իջեցնել, կափարիչ դնել, սպանախը շոգեխաշել 2-3 րոպե, ապա ավելացնել նախապես եփած և ջրքամած սիսեռը, արգանակը: Հենց արգանակը սկսի եռալ՝ լցնել մանր մակարոնը, եփել՝ մինչև այն պատրաստ լինի, համեմել աղ ու սև պղպեղով: Ապուրը լցնել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան պանիր քերել և մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սպանախով և սիսեռով ապուր

սպանախ սպանախ 2 փունջ

սիսեռ սիսեռ 150 գրամ

ձեթ ձեթ

սոխ սոխ 2 գլուխ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

ծիտրոն ծիտրոն 1 թեյի գդալ

սամիթ սամիթ

մակարոն մակարոն 100 գրամ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1400դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 52 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5