Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սիսեռով ապուր մարոկկոյի ձեվով

Պահածոյացված սիսեռն ու լոբին քամել: Սոխն ու նեխուրը մանր կտրատել: Բուսայուղը տաքացնել մեծ կաթսայի մեջ, սոխն ու նեխուրը տապակել երկու րոպե: Ավելացնել չամանը, մի քիչ էլ այդպես տապակել: Կրակն ուժեղացնել, արգանակն ավելացնել, խառնել տոմատն ու սիսեռը, աղ, պղպեղ ցանել: Տասը րոպե եփել, ավելացնել լոբին, եփել ևս հինգ րոպե: Ավելացնել կիտրոնի կեղևն ու հյութը, կանաչի լցնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սիսեռով ապուր մարոկկոյի ձեվով

բանջարեղենի արգանակ  բանջարեղենի արգանակ 600 մլ

սիսեռ սիսեռ 400 գրամ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 400 գրամ

կարմիր լոբի կարմիր լոբի 100 գրամ

նեխուր նեխուր 2 ցողուն

սոխ սոխ 1 գլուխ

ձեթ ձեթ 1 ճաշի գդալ

աղացած չաման աղացած չաման 2 թեյի գդալ

կիտրոնի հյութ կիտրոնի հյութ 0.100 ցողուն

մաղադանոս մաղադանոս 0.015 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1860դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 55 կկալ