Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սառը ապուր սալսա

Եգիպտացորենի հատիկներն առանձնացնել: Կաթսայի մեջ բուսայուղ տաքացնել, կտրատած պղպեղները տապակել, ավելացնել սոխը: Մի քանի րոպեից լցնել նաև եգիպտացորենի հատիկները, լոլիկը, չիլին: Խառնել մեկ րոպե, ջուր ավելացել, եռալուց հետո կրակն իջեցնել, եփել 4-5 րոպե: Եփվող ապուրըը լցնել մեծ ամանի մեջ, խառնել լոլիկի հյութին: Ավելացնել աղ, պղպեղ, չիլի պղպեղ: Կափարիչը փակել և դնել սառնարանի մեջ: Կարելի է ավելացնել սառը ջուր կամ սառույց: Լցնել ափսեի մեջ, զարդարել կանաչ սոխով և համեմով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սառը ապուր սալսա

եգիպտացորեն եգիպտացորեն 150 գրամ

ձեթ ձեթ 1 ճաշի գդալ

կարմիր պղպեղ կարմիր պղպեղ 1 հատ

կանաչ պղպեղ կանաչ պղպեղ 1 հատ

սոխ սոխ 1 գլուխ

լոլիկ լոլիկ 3 հատ

COM_CCK_Chili_powder COM_CCK_Chili_powder 0.5 թեյի գդալ

տոմատի հյութ տոմատի հյութ 450 մլ

կանաչ սոխ կանաչ սոխ 4 ցողուն

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 820դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 141 կկալ