Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կանաչ ոլոռով խյուս-ապուր

Սոխը կտրատել, տապակել բուսայուղով: Ավելացնել կտրատած նեխուրը: Աղ ցանել, կափարիչը փակել և շոգեխաշել: Երբ ոլոռը պատրաստ լինի, բլենդերով խյուս դարձնել, քամիչով անցկացնել: Քամված ոլոռը եռացած ջրով բացել: Թավայի մեջ մի քիչ ալյուր բովել, ջրով բացել և խառնել ապուրին: Խառնելով եփել, մատուցել չորահացի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կանաչ ոլոռով խյուս-ապուր

կանաչ ոլոռ կանաչ ոլոռ 500 գրամ

ձեթ ձեթ 3 ճաշի գդալ

սոխ սոխ 2 գլուխ

ալյուր ալյուր 2 ճաշի գդալ

նեխուր նեխուր 1 ցողուն

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 940դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 95 կկալ