Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կանաչ լոբով ապուր

Մեծ կաթսայի մեջ բուսայուղը տաքացնել: Սոխն ու սխտորը մանրացնել, տապակել, մինչև փափկեն: Կարտոֆիլը խորանարդաձև կտրատել, լցնել սոխի վրա, տապակել մի փոքր: Ավելացնել արգանակը, եռացնել, եփել հինգ րոպե: Վարունգը կտրատել, լցնել ապուրի մեջ, եփել, մինչև կարտոֆիլը փափկի: Հազարի տերևները գցել ապուրի մեջ և թողնել, որ փափկեն: Ապուրը լցնել կոմբայնի մեջ, խյուս դարձնել: Եթե կոմբայն չկա, հազարն ավելացնելուց առաջ ապուրը խյուսի վերածել կարտոֆիլ տրորելու ձեռքի գործիքով կամ մաղով անցկացնել: Հետո հազարը կտրատել, լցնել մեջը: Կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, լոբին մի քանի րոպե եփել: Ապուրի մեջ գցել երկայնակի կիսած լոբիները, տաքացնել ապուրը, համեմել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կանաչ լոբով ապուր

ձեթ ձեթ 1 ճաշի գդալ

սոխ սոխ 1 գլուխ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 200 գրամ

բանջարեղենի արգանակ  բանջարեղենի արգանակ 700 մլ

վարունգ վարունգ 1 հատ

հազարի տերևներ հազարի տերևներ 0.5 փունջ

կանաչ լոբի կանաչ լոբի 125 գրամ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 520դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 69 կկալ