Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել իտալական ապուր

Միսը տապակել առանց յուղի չոր թավայի մեջ: Գազարը կտրատել օղակ-օղակ, նեխուրը մանրացնել, դդմիկը ձողիկներով կտրել: Լոլիկի կեղևը հանել, կտրատել: Բոլորը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել ջուր, եփել: Աղ, պղպեղ ցանել ըստ ճաշակի: Մատուցել չորահացի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք իտալական ապուր

տավարի միս տավարի միս 400 գրամ

ոսպ ոսպ 200 գրամ

դդում դդում 1 հատ

գազար գազար 1 հատ

նեխուր նեխուր 4 ցողուն

լոլիկ լոլիկ 1 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1440դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 146 կկալ